منو
اقدامات قبل از جراحی بینی

اقدامات قبل از جراحی بینی + وسایل مورد نیاز قبل عمل بینی

فهرست مطالب

حال که تصمیم به انجام جراحی زیبایی بینی گرفتید لازم است به منظور آمادگی برای عمل اقداماتی را انجام دهید تا ریسک عوارض بیشتر ، حین و یا بعد از جراحی را کاهش دهید. اقدامات قبل از جراحی بینی شامل مواردی است که باید دو یا سه هفته قبل از جراحی آن ها رعایت کنید و تا شب قبل از عمل نیز ادامه دهید. با ما همراه شوید تا با هم برای عمل بینیتان آماده شویم.

 

اقدامات قبل از جراحی بینی

 

اقدامات قبل از جراحی بینی

  • اولین و مهمترین اقدام قبل از انجام جراحی بینی انتخاب بهترین جراح بینی تهران می باشد. اهمیت این امر به این دلیل است که با انتخاب جراحی با تجربه ریسک جراحی را کاهش داده و و از نتیجه عمل خود راضی خواهید بود.
  • در جلسه مشاوره ای که با جراح بینی خود دارید ، انتظار و خواسته خود را از انجام عمل جراحی بینی بیان نمایید و جراح بینی دیدگاه کلی از نتیجه جراحی بینی برای فرد بیان می نماید.
  • چنانچه بیماری خاصی دارید و داروی خاصی استفاده می کنید یا به دارویی حساسیت دارید، جراح بینی را آگاه سازید.
  • از دو هفته قبل از عمل بینی از مصرف سیگار یا قلیان خوداری کنید. سیگار باعث ایجاد مشکلات انعقادی حین عمل خواهد شد.
  • از مصرف داروهایی از قبیل آسپرین و قرص های مسکن به مدت دو هفته قبل از عمل بینی پرهیز کنید.
  • آزمایشات لازم را که جراح بینی تجویز نموده است را انجام دهید تا دچار عوارض احتمالی حین عمل بینی یا بعد از عمل بینی نشوید.
  • اگر دچار سرماخوردگی هستید، جراحی بینی را تا بعد از بهبودی به تعویق بیاندازید.
  • آقایان لازم است که ریش و سبیل خود را اصلاح نمایند.
  • بانوان روز جراحی بدون آرایش برای جراحی بینی مراجعه نمایند.
  • روز جراحی لباس راحت بپوشید یا از پیراهنی استفاده نمایید که از جلو دکمه داشته باشد که هنگام تعویض، لباس با بینی تماسی نداشته باشد.
  • یک ساعت قبل از زمان تعیین شده با یک همراه در محل مورد نظر حضور داشته باشید.

اقدامات شب قبل از عمل بینی

در کنارکارهای لازم قبل از عمل بینی که از دو الی سه هفته قبل ازعمل آغاز می کنید. مواردی را نیز باید شب قبل از جراحی خود رعایت کنید که در ادامه به آنان خواهیم پرداخت:

  1. تمامی مدارک پزشکی را همراه خود ببرید.
  2. در روز جراحی تمامی زیور آلات خود را در بیاورید.
  3. از 8 ساعت قبل از جراحی ناشتا بمانید یعنی از خوردن و آشامیدن بپرهیزید.
  4. بانوان اگر لاک و یا کاشت ناخن دارند باید برای روز جراحی ناخن هایشان را پاک کرده و یا ریمو کنند.
  5. از آنجایی که بعد از جراحی به منظور کنترل تورم بینی بر روی آن اسپلینت قرار داده می شود ، نمی توانید تا یک هفته استحمام کنید. بنابراین توصیه می شود شب قبل از جراحی حتماً دوش بگیرید.

قبل از عمل بینی چی بخوریم؟

  1. قبل از جراحی از غذاهای سبک و زود هضم مانند سوپ و سالاد و یا انواع پوره میل کنید.
  2. در مورد تغذیه قبل از جراحی نیز لازم است مواردی را رعایت کنید تا ریسک عوارض جانبی را از بین ببرید. همچنین در مورد من است پزشک توصیه هایی را به شما بکند که لازم است آن ها را کاملاً انجام دهید.
  3. همچنین برای اینکه بدن شما انرژی لازم را برای انجام جراحی و یا بهبود بیشتر داشته باشد می تواند از کربوهیدرات های ساده مانند برنج ف نان های سبوس دارد و یا ماکارانی استفاده کنید.

ویتامین c قبل از عمل بینی

ویتامین C به دلیل آنتی اکسیدان فراوانی که دارد ، کلاژن سازی را در پوست به شدت افزایش می دهد و می تواند به بهبود برش ها و ترمیم بافت ها کمک عمده کند. از این رو توصیه می شود از یک هفته قبل از جراحی هر روز به اندازه 500 یا 1000میلی گرم ویتامن C مصرف کنند.

آب کرفس قبل از عمل بینی

آب کرفس از آنجایی که آنزیم های مفیدی بسیاری دارد ، مصرف ان توسط جراحان توصیه می شود. می توانید این نوشیدنی را قبل و بعد از جراحی مصرف کنید و با این کار کبودی بعد از عمل را مدیریت کنید.

قرص شب قبل از عمل بینی

همانطور که پیشتر گفته شد مصرف قرص ویتامین C می تواند در این پروسه کمک کننده باشد. همچنین می توانید ویتامین C را با زینک مصرف کنید که اثر بخشی دو چندان دارد. در کنار این موارد ، می تواندی کی هفته تا س روز قبل از جراحی آمپول ویتامین K تزریق کنید. این مورد می تواند با به روند انعقاد خون کمک بسزایی کند. همچنین در صورتی که اضطراب دارید می توانید شب قبل از عمل از قرص آلپرازولام استفاده کنید. در صورتی که اضطراب زیاد باشد می توانید به دستور پزشک از یک هفته قبل از جراحی نیز مصرف قرص را آغاز کنید.

وسایل مورد نیاز برای عمل بینی

بیشتر وسایل و تجهیزات مورد نیاز برای جراحی توسط بیمارستان یا کلینیک فراهم می‌ شود و نیازی به آوردن آن‌ ها توسط بیمار نیست. با این حال ، بیمار باید برخی وسایل شخصی و موارد ضروری را همراه خود داشته باشد. این موارد عبارتند از:

  • کارت شناسایی و مدارک پزشکی: مدارک شناسایی و مدارک مرتبط با جراحی مانند نتیجه آزمایش‌ ها.
  • فرد همراه: بسیار مهم است که یک فرد همراه برای کمک به جابجایی و مراقبت اولیه همراه بیمار باشد.
  • داروهای ضروری و نسخه پزشک: داروهایی که پزشک برای دوران پس از عمل تجویز کرده است ، مانند مسکن‌ ها و آنتی‌ بیوتیک‌ ها را تهیه کنید.
  • بالش گردنی یا بالش راحتی: برای قرار گرفتن در وضعیت نیمه‌ نشسته در هنگام برگشت به خانه یا اتاق ریکاوری استفاده از این بالش ضروری است.
  • لباس راحت و دکمه‌ دار: پوشیدن لباسی که به راحتی قابل تعویض باشد و نیازی به کشیدن از سر نداشته باشد ، به خصوص برای بازگشت به خانه بعد از عمل ، اهمیت دارد.
  • لوازم بهداشتی شخصی: مانند دستمال مرطوب و هر چیزی که به آرامش بیمار کمک کند. پوست و لب‌ ها پس از عمل ممکن است خشک شوند بنابراین توصیه می شوند کرم مرطوب کننده و یا بالم لب همراه خود ببرید.

این وسایل به بیمار کمک می‌ کنند تا روند جراحی و بهبودی بهتری داشته باشد و احساس راحتی بیشتری در روز عمل تجربه کند.

دکتر شهریار نظری - drshahriarnazari.com
دکتر شهریار نظری
متخصص گوش و حلق و بینی عضو آکادمی جراحان گوش و حلق و بینی آمریکا
0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
تماس و مشاوره
اشتراک گذاری
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
چاپ صفحه